Friday, March 18, 2011

Blog yang bising..

assalamuailaikum semua..

sejak-sejak akhir ni Myra asyik blogwalking je..Myra terjumpa blog yang cantik dan cute..tetapi blog tu bising!!
sebab ada lagu!!adoiii..kamu semua tahu tak yang kamu semua punya lagu tu tk best..buat pengetahuan kamu semua,,blog yg berlagu berat macam orang utan..boleh tk buang??Myra bukan nak tunjuk berlagak tapi betul apa..kalau ada butang pause tak apa lah..ni yang tkde butang pause..membingitkan telinga Myra je..

kegunaan nama tkde kene mengena..

bye!!

terima kasih kerana membaca!!

2 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

btol!! setuju...sgt2 berat.pastu lebih2 lg kalo lupe nak mute laptop, bergegar jntg tkejut bunyi lagu.huhu~

dunia myra said...

yelah..
lagu bising..

 
  • Home
  • efbeek
  • cutest owner
  • Myra Story Blog