Wednesday, April 20, 2011

memang macam budak kecil..

assalamuailaikum semua..

ari ni saya tak sihatla..
saya demam,batuk dan selsema..
tadi saya tetap pergi sekolah..
sebab ada ujian..
kalau diikutkan hati tak mahu pergi..

tadi dekat sekolah ada banyak perkara berlaku..
dtg-dtg je sekolah jumpa kawan..
study sebelum exam..
semalam saya tak study pun sebab tak larat..
ngatuk kepala pening,selsema dan batuk..
telan 4 panadol sekaligus..
2 lepas makan dan 2 masa pukul 2 pagi..

saya terbangun terus tkle tidur..
tidur balik baru pukul 5..
mak saya kejut sruh study..
tapi tak lama study pun..
sy tertidur sebab sy pening kepala lagi..
lagi sy buka air-cond..

sambung balik pasal sekolah..
masuk kelas terus angin..
sebab meja dah susun elok-elok untuk exam..
tetapi budak petang g cantum balik..
haishh sabor jelah..

sy study balik la..
pastu ada kwn saya change buku ulangkaji..
first agama 2 jam..
tension nak baca..
ada seorang dari kawan saya p ambil buku saya..
uhhh,,saya nak study pun tak senang..
tapi saya suka tau..
sebab ada budak saya suka baca sekali..
tu pun nak cerita kah myra??

exam agama kertas susah gila..
nak campak je kertas tu..
byk hadis yang masuk..
alah saya ni tak study hadis..
tibai jelah jawab..
nasib baik agama tak fakta..
jadi leh jawab ikut dalam fikiran je..
byk lagi sebenarnya tapi saya dah tak ingat sangatlah..
bye!!

terima kasih kerana membaca!!

 
  • Home
  • efbeek
  • cutest owner
  • Myra Story Blog